Vår tredje klubbturnering søndag 1.mars 2020

Nok en gang hadde vi invitert SFO-ungene på skolene våre til turnering i Strindahallen. Strinda videregående skole passer perfekt for vår aktivitet, for her kan vi spille på 5 baner samtidig. Det var påmeldt 16 lag fra Birralee, Ila og Lilleby Skoles SFOer.

Denne gangen hadde vi fått låne Utleira Il sine mobile lave kurver som 1.klasse fikk spille på. Vi ordnet med 2 småbaner på 13×8 m på tvers av en normal litenbane, og ungene spilte 3 mot 3. Dette var en ubetinget suksess, og det ble scoret mange flere mål, noe som alltid er motiverende for ungene. Vi tror det var godt for 1.klassingene å kjenne på en større grad av mestring med kurver på 2 m. 1000 takk til Utleira Il og Pål Wahl for lån av kurver.

Pga Barnas skidag i Granåsen prøvde vi å tilpasse og komprimere tidsplanen slik at vi ble ferdige i “rett tid”. Vi gjennomførte 25 kamper på 3,5 timer og det tror vi må være en slags rekord.

Vi vil rette en stor takk til vår sponsor Nordic Semiconductor ASA. 1000 takk til Hoops sine ungjenter som stilte opp som dommere. Lærerne på Birralee som stilte opp som trenere. Foreldrene på Birralee og Ila bidro med bakst til kiosken og kioskvakter. 1000 takk til dere også. Hallvakta i Strinda videregående var også veldig hjelpsom, så takk til han også.

Øyvind Eilertsen var dagens fotograf og tok masse kule bilder som vi deler med dere her.

Vi anser oss godt fornøyd med nok en hærrlig dag med masse basketball.

Share this Post