Midtbyen Basket søker trenere.

Midtbyen Basket holder til i Trondheim sentrum. Vi har per idag 150 medlemmer, hovedsaklig i småskolealder.

Midtbyen basket skal ha flere SFO-prosjekter på skolene i byen fra høsten.

Vi søker etter personer som kan jobbe en eller flere dager mellom 14.00-16.00, der jobben er å drive opplæring av barn i alderen 6-10 år i basketball. To dager i uka er det utvidet arbeidstid til kl 18.00 hvor vi har trening for de eldre spillerne.

Du vil komme inn i et fremoverlent miljø som har klare mål om å bli en stor rekrutteringsklubb i Norge. Vi ønsker å utvikle både spillere og trenere fremover og vil sørge for at dere får de nødvendige kurs, utdanning og oppfølging.

Lønn etter avtale.

Har du lyst til å bli med på laget, ta kontakt for en prat, eller send oss en kort søknad/CV.

Midtbyen Basket ble stiftet juli 2019. Hovedfokus har foreløpig vært på SFObasket og vi har hatt inntil 200 SFO-unger i aktivitet denne sesongen. Vi har arrangert 3 klubbturneringer på Strinda VGS og det har vært en kjempesuksess. Vi har også hatt ett mix-lag med i U13 serien, og disse har også deltatt i de forskjellige EasyBasket turneringene som har vært holdt i regionen. Vi har tatt 3mot3-kurs og har som mål å arrangere en3mot3-turnering på torget i Trondheim så snart vær og corona tillater det.

Dere kan lese mer om våre aktiviteter på hjemmesiden vår www.midtbyenbasket.no

Ta kontakt med Morten på tlf 9823 6256 eller Karianne på tlf 959 22331 eller send søknad/CV til midtbyenbasket@gmail.com


Share this Post