NANOBASKET

Hva er Nanobasket?

Nanobasket er et konsept hvor de minste barna får mulighet til å utvikle egenskaper som fin og grovmotorikk, balanse og koordinasjon gjennom lek og basketaktiviteter i trygge rammer sammen med sine foreldre. Ballstørrelsen og kurvhøyden er tilpasset barnets forutsetninger. Nanobasket skal gjøre at hvert barn føler mestring og glede gjennom fysisk aktivitet slik at barnet kan oppleve bevegelsesglede. Konseptet er nytt i Norge og inspirert fra Danmark hvor Nanobasket allerede er et velutviklet program.

Det skal være 1 foresatt i hallen sammen med barnet.

Treningsgrupper

Midtbyen Basket ønsker jenter og gutter i alderen 3-6 år velkommen til å spille nanobasket på Strinda VGS 24. og 31. oktober og 14. , 21. og 28. november.

Jenter / gutter 3 og 4 år – 10:00 til 11:00

Jenter / gutter 5 og 6 år – 11:00 til 12:00

Det er en fordel om barn og foreldre stiller i treningstøy og med sko til bruk innendørs.

Påmelding

Deltakeravgift er 200,- per semester. Alle deltakere blir medlem av Midtbyen Basket og får utdelt egen ball og t-skjorte. Forsikring til barna gjennom NIF er også inkludert i deltakeravgiften.

Deltakeravgift betales via Vipps til Midtbyen Basketball Trondheim #578290
Velg medlemskontingent x 2
(Forelder og barn) og legg til kommentar (Etternavn, fornavn BARN og Etternavn, Fornavn VOKSEN)

Påmelding gjøres samlet for alle 5 økter.


ENGLISH VERSION

What is Nanobasket?

Nanobasket is a concept that allows younger children the possibility to build upon important skills, like fine motor and gross motor, balance and coordination through play and basketball activities in a safe environment along with their parent(s). The ball size and basket height is adjusted to accommodate the children’s needs. Nanobasket gives every child the opportunity to feel successful as well as having fun through physical activities. Nanobasket is a new concept here in Norway and is inspired by coaches from Denmark (where Nanobasket is already a well developed program).

During Nanobasket sessions, it is required that one parent is participating in the activities with their child.

Training groups

Midtbyen would like to invite children, ages 3-6, to participate in Nanobasket at Strinda VGS: Okt 24, Okt 31Nov 14Nov 21 og Nov 28.

Girls / Boys 3 and 4 yrs – 10:00 til 11:00

Girls / Boys 5 and 6 yrs – 11:00 til 12:00

Please come dressed in comfortable sports clothing and a change of shoes for indoor use.

Registration

To register yourself and your child please visit, www.midtbyenbasket.no/nanobasket. The registration fee is 200,- per semester (this is for all 5 sessions). All participants will be members of Midtbyen Basket and the child is covered by NIF (Norwegian Idrettsforbundet) sports insurance. In addition, each child will receive their own ball and t-shirt. The registration fee should be paid by Vipps to Midtbyen Basketball Trondheim #578290Choose “medlemskontingent” x 2 and add a comment to the payment wich should include both the childs name and the parents name. (Surname, Forename CHILD and Surname, Forename PARENT)

Registrations are closed for this event

Share this Post