Basketball for alle – også distriktene!

Vi i Midtbyen Basket har blitt kontakta av flere basketmiljøer utenfor Trondheim, med spørsmål om vi kan bistå med å skape aktivitet hos dem.

Vi ønsker jo at flest mulig skal få lov til å drive med verdens kuleste sport, så vi tenkte at dette må vi bidra til.

Vi søkte om støtte hos Sparebank1 SMN sitt samfunnsutbytte, og fikk det! 1000 takk til Sparebank1 SMN, vi er glade og stolte av at dere støtter oss 🏀

Basketballen er på fremmarsj i regionen vår – og vi gleder oss til å bidra til å skape enda mer aktivitet, også ute i distriktene!

I vinter har vi vært på Melhus, nærmere bestemt på Brekkåsen Skole og hatt basketball for 2 .- 4.trinn, samt 7.klasse. Det har vært kjempepopulært. Ungene har fått utdelt t-shirts og baller, og det har veldig god stemning og stor innsats på treningene.

Vi hadde planer om å besøke både Orkanger og Oppdal som også har ønsket bistand til å starte opp basketklubber. De har sett jobben vi har gjort, og at vi har lykkes godt med å etablere og bygge opp ny klubb – og de ønsker at vi skal bistå dem. Foreløpig har pandemien satt en stopper for dette, men vi håper vi kan få det til i løpet av høsten – om covid19 tillater det.

Share this Post