Ingen treninger eller kamper før tidligst 18.januar 2021

(For english scroll down) Regjeringen har søndag 3. januar informert om strammere smittevernstiltak de første ukene i 2021. For idretten sier forskriften:

«Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter»

Dette betyr at all trenings- og kampaktivitet i idretten må utsettes til etter 18. januar. Regjeringen vil vurdere situasjonen på nytt innen midten av januar.

Vi oppforder alle til å følge alle smitteverntiltak, og samtidig holde seg i aktivtet utendørs, enten til fots, eller på ski, skøyter, på akebrett osv. Så krysser vi fingrene for at vi sees i en hall igjen snart 🏀 Ta vare på dere selv og hverandre 💜💛

Når vi kommer i gang igjen vil dette være våre treningsgrupper og treningstider for vårsemesteret 2021 :

In english:

Happy New Year, basketball friends! 🥳🏀

The government held a press conference today, Sunday, January 3rd, sharing new and updated infection measures for these first weeks of 2021.

Regarding sports, the government has said: “All organized sports and activities, cultural arrangements and social arrangements indoors, are recommended to be postponed until January 18th. This particularly relates to indoor activities where children meet up and mix classes or cohorts (assigned groups).”

This means that all training/practices and matches are postponed until January 18th, 2021. The government will come with new suggestions in the middle of January.

We encourage everyone to follow the infection measures, at the same time continue to be active outdoors (whether that is walking, skiing, skating, sledding, etc). We look forward to seeing everyone back on the court/in the gymnasium again, soon. Please take care of yourself and each other 💜💛

When we are able to start practices again this (posted above) will be our groups and schedule for Spring 2021:

Share this Post