Over 40 prosent jenter!

Over 40 prosent jenter!

0
Medlemmer
0
Kvinner
0
Økning 2020

Norges Basketballforbund har lagt ut en artikkel om medlemsvekst. Midtbyen Basket er inne på topplistene i hele 3 av 4 kategorier! Vi ønsker å takke alle som har vært med å bidratt både smått og stort i klubben. Vi retter også en spesiell takk til alle våre fantastiske trenere, som har gjort dette mulig.

 

Vi er på 9. plass nasjonalt når det kommer til medlemsvekst. Selv i et utfordrende år har vi økt medlemsmassen vår med over 40 prosent. Og ikke nok med det, men vi har også over 40 prosent kvinnelige medlemmer!

 

Gjennom god rekruttering og høy aktivitet har vi nå blitt Trøndelags nest største klubb, med 213 medlemmer. Det er kun Sverresborg Hoops Basket som er større med sine 214 medlemmer. Det som skiller klubbene i størrelse er altså kun 1 medlem!

 

 

 

Share this Post