Baskethelga 8.-9.mai

I starten av mai hadde vi både klubbturnering og tredje og siste runde i jenteserien 2020/21.

Lørdag 8.mai hadde vi sesongens siste klubbturnering for våre 1.-4.klassinger ⛹️‍♀️⛹️⛹️‍♂️ Denne gangen var det elever fra Birralee International School, Ila Skole, og Lade Skole som deltok i turneringen, og det meldes om topp innsats og mange glade barn. Takk til Utleira IL for lånet av senkbare kurver som gir de aller yngste en veldig god mestringsopplevelse 🏀

Søndag 9.mai avholdt vi sesongens siste runde i Jenteserien. Det var også en stor suksess med deltagere fra alle klubbene i byen i alderen 2006-2012. Vi spilte i 3.puljer inndelt etter alder, og det var bra trøkk og topp stemning.. Det er svært gledelig å se at det vokser og gror godt på jentesiden i byens klubber. Kudos til Tiller Lions Basketball , Ranheim Basket, Singsaker Basketball, Sørsia Basketballklubbog Sverresborg Hoops👏

Denne gangen valgte vi å gi premie til trenerne som har gjort en, kjempeinnsats gjennom sesongen. Takk til Egon Søndre som bidro med gavekort til trenerne 😁🏀👍

Vi er godt fornøyd med å ha gjennomført over 40 kamper i løpet av denne superhelga ⛹️‍♂️⛹️⛹️‍♀️

Share this Post