Endelig eliteserielag for kvinner

Etter 10 års fravær er endelig Trøndelag tilbake i eliteserien. Dette er vi, og hele basket-Norge veldig glad for – og vi gleder oss masse til å komme i gang med sesongen 2021/22. Her er damene som nå har begynt å trene for vårt eliteserielag.

Det er en veldig spennende gjeng med mye god basketerfaring bak seg. Det er også flere enn de som er på bildet som har begynt å trene med laget, og det er en fin blanding av lokale unge talenter og studenter. Sverresborg Hoops har hatt et lovende jentelag som har deltatt i Oslo-serien i flere sesonger for å få matching, og flere av de vil være med i treningsgruppen til eliteserielaget. Det er også mange spillere i studentmiljøet i Trondheim som har lyst til å spille elitebasket, og som har planer om å bli i Trondheim i flere år. Dette er spillere med både BLNO- og U-landslagserfaring, og de kommer til å styrke stallen med mange unge talenter betydelig. Vi har flere nasjonaliteter med i treningsgruppen, med ei fra Brasil og ei fra Island.

Vi har også fått på plass et trenerteam som har mye god og bred erfaring. Frode Ramberg skal være hovedtrener, Mattias Jönsson og Mathias Dørmænen assistenttrenere.

Midtbyen Basket spiller i lilla og gult, og dette er ikke tilfeldig. Flere i styret i Midtbyen Basket er fans av den gamle Lakers-skolen fra 80- og 90-tallet med Magic Johnson i spissen. Planen er å stå for en basketball som har den samme offensive flyten som dem, så dette er en ledestjerne, like mye som det er at de i styret bare er fans.

Dette har vært omtalt i basketmedier på nett og her er lenker til disse sakene:

https://www.basket.no/nyheter/2021/midtbyen-basket-i-blno/

Share this Post