PANGSTART!

Damene våre klinket til og slo Ullern Basket 56ers 71-70 i sin debutkamp i Firi-ligaen.


Det var mange heltinner hos hjemmelaget på lørdag, skriver Arild Sandven;
“Kari Kyrkjebø er lederskikkelsen i Midtbyen og bidro med 9 poeng, 11 returer og 6 assists. Fredrikke Hylen ble toppscorer med 20 poeng, 17-årige Maja Osmundsvåg la tre 3-poengere og endte på 16 poeng pluss 5 steals – og pointguard Pernille Mellem hadde 11 poeng, 8 returer, 4 steals og 3 assists. Ulrikke Bentsen la viktige poeng, spesielt mot slutten av kampen”.


Hele omtalen av kampen finner dere her:Her er noen bilder fra kampen tatt av fotografene Hugo de la Plaza og Espen Eide.


Vi vil takke alle som kom og så på og heiet på damene våre – og håper det kommer ENDA flere neste gang. Herre va arti!

Vi vil også takke sponsorene og samarbeidspartnerne våre som hjelper oss å gjøre dette mulig: Grano Trondheim, DNB Eiendom, Frost Eiendom, CARECO as, Hufs, Wecandoit.no Multi Renhold, Værnes Panorama Rorbu Ferie og Fiske, RAW Dance Studio, Samfunnsutbytte, Nidaros JETS Basket og Ranheim Basket.


Neste hjemmekamp er lørdag 23.oktober kl 17.30 🤩💜💛