Seier i andre kamp i Firi-ligaen

85-53 over Bergen Elite

Midtbyens damer har fått en perfekt start i Firi-ligaen. Lørdag 23.oktober kom seier nummer to, 85-53 over Bergen Elite i Trondheim Spektrum.

Midtbyen-spillerne nærmest i kø for å score. Her legger Ingeborg Nævdal Gundersen to av sine 7 poeng, mens Kari Kyrkjebø og Fredrikke Hylen følger på.

Kari Kyrkjebø med én av sine 6 steals i kampen mot Bergen Elite, der hun også hadde 16 poeng, 15 returer og 7 assists. De øvrige Midtbyen-spillerne i bildet er fra venstre Marthe Eide, Frida Høgh (nr 7) og Maria Bruvik (bak)

Rikke Sjumarken hadde en meget god kamp og endte på 20 poeng og 11 returer. Her er Bergen Elite-kapteinen i skuddet, mens lagvenninnene Maren Eskeland Schutz (nr 20), Frida Drivenes (nr 4) og Emma Thowsen Harloff (nr 7) følger med. Midtbyen-spillerne er fra venstre Maja Osmundsvåg (nr 18), Pernille Mellem, Ingeborg Nævdal Gundersen og Fredrikke Hylen.

Share this Post