AMMERUD OPEN 2022

AMMERUD OPEN 2022

PÅ REISECUP FOR FØRSTE GANG I KLUBBENS HISTORIE 🤩
Hele 4 jentelag fra Midtbyen deltok i helga i Ammerud Open. Det var 27 spente jenter og en gjeng foreldre og støtteapparat som satte seg på bussen nedover til Oslo tidlig fredag morgen.

J16 var første lag i ilden, allerede fredag ettermiddag, og de fikk med seg 4 jevnspilte kamper i løpet av helga. Jentene fikk brynet seg godt og var godt fornøyd med egen innsats, på tross av at det ble 4 knepne tap.

J14 var også i ilden på fredag kveld, og de tok seg helt til finalen på søndag, som de riktignok tapte ganske klart 11-38 for et sterkt Ulriken lag. Uansett er vi kokfornøyd med klubbens første pokal, og sølvet smakte nesten like godt som gull. Veldig fortjent at den fotrappe guarden vår, Lynn-Vanessa, ble tatt ut på AllStar laget 🤩

J12 og J11 var også med på tur for å spille easybasket. De var tvilling-lag og fikk med seg til sammen 7 kamper på lørdag og søndag. Her var det det sosiale som var hovedfokus, men det var også en veldig god erfaring for jentene å få spilt mot andre jentelag fra andre deler av landet. Her fikk alle sammen medaljer, og alle var godt fornøyde med både turen og innsatsen.

Takk for turen alle sammen – det var en hærrlig gjeng å ha med seg på tur 💜💛 Både store og små hadde en fin og begivenhetsrik helg.

Share this Post