AMMERUD OPEN 2022

AMMERUD OPEN 2022

PĂ… REISECUP FOR FĂ˜RSTE GANG I KLUBBENS HISTORIE đŸ¤©
Hele 4 jentelag fra Midtbyen deltok i helga i Ammerud Open. Det var 27 spente jenter og en gjeng foreldre og støtteapparat som satte seg pĂ¥ bussen nedover til Oslo tidlig fredag morgen.

J16 var første lag i ilden, allerede fredag ettermiddag, og de fikk med seg 4 jevnspilte kamper i løpet av helga. Jentene fikk brynet seg godt og var godt fornøyd med egen innsats, pĂ¥ tross av at det ble 4 knepne tap.

J14 var ogsĂ¥ i ilden pĂ¥ fredag kveld, og de tok seg helt til finalen pĂ¥ søndag, som de riktignok tapte ganske klart 11-38 for et sterkt Ulriken lag. Uansett er vi kokfornøyd med klubbens første pokal, og sølvet smakte nesten like godt som gull. Veldig fortjent at den fotrappe guarden vĂ¥r, Lynn-Vanessa, ble tatt ut pĂ¥ AllStar laget đŸ¤©

J12 og J11 var ogsĂ¥ med pĂ¥ tur for Ă¥ spille easybasket. De var tvilling-lag og fikk med seg til sammen 7 kamper pĂ¥ lørdag og søndag. Her var det det sosiale som var hovedfokus, men det var ogsĂ¥ en veldig god erfaring for jentene Ă¥ fĂ¥ spilt mot andre jentelag fra andre deler av landet. Her fikk alle sammen medaljer, og alle var godt fornøyde med bĂ¥de turen og innsatsen.

Takk for turen alle sammen – det var en hærrlig gjeng Ă¥ ha med seg pĂ¥ tur đŸ’œđŸ’› BĂ¥de store og smĂ¥ hadde en fin og begivenhetsrik helg.

Share this Post