Basket på Martnan 2022

Basket på Martnan 2022

Du verden for ei uke! Vi har gjennomført 5 dager med basket på Torvet.
 
Vi sto øverst på programmet hver dag – 1000 takk til Midtbyen Management for å virkelig sette basketball på kartet.
 
Vi er kokfornøyd med våre nye baner og takker Sparebankstiftelsen, SpareBank1 Samfunnsutbytte og Trondheim kommune for støtte til innkjøp.
 
På tirsdagen hadde vi 3×3 for U13, men det ble dessverre preget av regn, og glatt bane. Her var det med 2 jentelag, og 10 guttelag. Men det virket som ungene hadde en god opplevelse på tross av det rufsete været.
 
Til U15 på onsdag var det påmeldt 11 guttelag, og det var Sørsia Basket som kvalifiserte seg til NM i Oslo 27.-28.august.
 
I U18 var det påmeldt 3 lag og kampene ble flyttet til fredag da det var meldt knallvær. Her var det guttene fra Sverresborg Hoops som kvalifiserte seg etter å ha vunnet siste kampen med 1 poeng etter overtime.
 
Lørdag var det senior sin tur og det var påmeldt 5 lag. Her var det herrene fra Sverresborg Hoops Elite som dro i land seieren og kvalifiserte seg. Det ble nesten litt for varmt lørdag, med 30 grader – men seniorene holdt ut.
 
Takk tli Coca Cola som sponset oss med drikke de dagene det var sol og varmt.
 
Vi måtte bruke begge banene til kamper på U13 og U15, men ellers så var den ene banen ledig for lek. Dessverre glimret jentene med sitt fravær i kvaliken. Dvs det var 1 lag påmeldt i U23, men det blir det ingen turnering av. Vi håper det melder seg flere jenter neste år.
 
Begge banene var svært godt besøkt fra 11-19 hver dag. Så det var tydelig at dette var et populært tiltak.
 
Vi gleder oss allerede til Martnan neste år!
Share this Post