Basketskole Påska 2022

BASKETSKOLE PALMEHELGA 2022

I år som i fjor arrangerte vi basketskole i 4 dager til ende for alle regionens jenter, i alderen 7 til 16 år.
 
35 jenter var innom disse dagene og så ut til å stortrives. De eldste hadde 7 økter og de yngste 4, og det var høy innsats og stor fremgang å merke.
 
Trenere var landslagstrener Terje Melhus, Firi-trener Mathias Dørmænen, firi-spillerne Frida Høgh, Marthe Eide, Rita Ovki, firi-spiller og landslagsveteran Christian Dischington Tøfte og vår egen Anastasia Fløtten som er både trener og spiller i klubben 🤩
 
De fleste klubbene i Trondheim var representert med 1 el flere spillere, Singsaker Basketball, Sverresborg Hoops Basket, Ranheim Basket, Sørsia Basketballklubb og Midtbyen – og det kom også en del som ikke var tilknyttet klubb fra før. Vi håper de finner seg en klubb i nærområdet og fortsetter basketkarrieren der 😁🏀
 
Takk til fotograf Hugo de la Plaza for flotte bilder, takk til Guro Stene Samanns og PS Serigrafi As for hærrlig trykk og t-shirts. Takk til Idrettsrådet i Trondheim og SpareBank 1 SMN Samfunnsutbytte for støtte til jentebasketen 🏀
 
Vi digger denne gjengen og denne happeningen – og satser alt på å opprettholde denne tradisjonen i årene fremover 🤩🏀💜💛
Share this Post