Cuphelg for G15 på Ranheim

Helgen 11/12. juni spilte vårt U15 lag sesongen siste kamper på Ranheim i en intern turnering mot Sørsia BasketballklubbStjørdal Basket og Ranheim Basket.

Lørdagsmorgenen startet vi første kamp der vi møtte et stort fysisk Ranheims lag. Starten av kampen bar preg på 1.5 måned uten kamper og litt nerver, men utover i kampen ble guttene mer komfortable og spilte mer basket som vi er vant til å se dem. Dessverre var Ranheim for gode og store, så det ble tap.

Bare en time senere var det en ny kamp mot Sørsia. Denne kampen ble det tap 88-45, men resultatet representerer ikke prestasjonen og kampen guttene leverte. Sørsia var veldig dyktige og satte mange skudd, mens til oss føltes det ut som alt gikk stang ut. Vi spilte bra og kom oss til mange gode skudd, men ballen ville dessverre ikke oppi kurven denne lørdags ettermiddagen.

Med to tap på lørdagen for både oss og Stjørdal, betydde dette at uansett hvordan den siste gruppespillkampen mot Stjørdal gikk, skulle vi møtes igjen i bronsefinalen senere på dagen. Første kampen var en jevn kamp hele veien, og et tøft skudd med tre sekunder igjen gjorde at kampen endte i Stjørdals favør 58-57. Guttene var selvfølgelig skuffet, men heldigvis hadde vi mulighet for revansje veldig snart.

I bronsefinalen startet Stjørdal sterkt og vi kom bakpå 4-16 etter 1. periode. Energien guttene kom ut med i 2. periode var noe helt annet, og til pause var det kamp igjen med stillingen 30-32. Etter to perioder til med intenst forsvar, god flyt i angrep og en superengasjerende benk kunne vi juble for seier 57-50 i sesongens siste kamp.

En god og artig helg endte på godt vis og vi vil takke Ranheim Basket for et fantastisk arrangement og en flott cup 👏🤩🏀

Share this Post