Klubbens første importspiller

Signering: Dominique Leonidas

"I chose to come to Norway for the experience. It is something that is completely different from what I am used to, which will allow me to grow in all aspects of my life. I also think that this is a great place to start my career. I was intrigued at the idea of being on a team that is growing and bringing more light to basketball in Norway"

Vi er stolte av å kunne presentere Dominique Leonidas fra Atlanta, Georgia USA som klubbens første importspiller. Leonidas har spilt basketball siden hun var 5 år, og har spilt for Brown University i 4 år før hun spilte siste året på college for Boise State.

 

Leonidas har vært i Trondheim i 2 uker allerede, og er nå spilleklar og gleder seg til å debutere mot Bergen Elite i helga. Hun vil også bidra som assistent-trener på våre yngre jentelag, på SFO og med skillstreninger i klubben.
 
Hovedtrener, Frode Ramberg sier følgende om signeringen

“Vi har vært på utkikk etter en spiller som skal passe inn i, og forsterke spillestilen vi allerede har uten at vi må endre på mye. Vi har ønsket oss en spiller med bredt ferdighetsregister, og Leonidas treffer på disse kriteriene. Hun er en eksplosiv spillertype som skal klare å bidra til å holde høyt tempo både i transition og etablert angrep. Hennes evner til å sette trykk på ball skal også gjøre oss mer stabile og utholdende defensivt.
Hun skal bidra til langvarig utvikling av laget som helhet med å lede an i kommunikasjon, og vise vinnervilje. Hun er en underholdende spillertype, noe som også er av betydning for oss.”

Kontakt oss

Karianne J. Osmundsvåg
midtbyenbasket@gmail.com

 

Postboks 3484 Havstad
Øvre Ferstadveg 18
7022 TRONDHEIM
Org.nr 823 381 972