Juleferie midt på tabellen

I helga har BLNO damene vært å spilt kamper i Bergen. Det ble et klart tap igår for Ulriken, mens idag ble det seier over Bergen Elite.

Våre BLNO damer tar dermed juleferie på 4.plass på tabllen – med 5 seire og 6 tap.

Dessverre så takker Henriette Höfermann for seg nå, etter 11 kamper i MIdtbyen-trøya og returnerer til Tyskland og spill for Alba Berlin. Den tyske superkvinnen endte opp med svært overbevisende 54 av 62 straffer, som er en treffprosent på hele 87%. Vi gleder oss til å se om noen i BLNO greier tukte den statistikken. Hun er også nr 2 på rankingen til BLNO kvinner, kun slått av Stine Austgulen (Ulriken) og snittet 19 poeng, 6 returer, 6 assists og 4 steals. Vi takker Henriette for innsatsen og ønsker henne lykke til videre!

Neste kamp for damene er 14.jan borte mot Ullern. Neste hjemmekamp er fredag 20.jan mot Asker. 

Share this Post