Basketball under Multisportuka og Martnan

 Trondhjems skiklubb arrangerer Multisportuka hver sommerferie, høstferie og vinterferie. Midtbyen Basket har vært med som representant for basketball og hadde mer enn 400 ungdommer eksponert for idretten gjennom uke 26. Vi skal også være med i uke 32 og gleder oss til det

Vi ønsker å takke Trondhjems skiklubb for svært vellykket og profesjonelt opplegg. 
En takk går også til Basketballregionen som har latt oss disponere sin utebane, mens våre egene baner var plassert ute på torvet under martnan.

Klubben var nemlig, for 3. året på rad, til stede på Martnan i Trondheim hvor vi har hatt tilbud om å prøve basketball gratis for besøkende på Torvet. Vi har stilt med 2 stk utebaner og basketballer til utlån mellom klokken 11-19 i 4 dager. Det har stort sett vært stor etterspørsel og det har mange ganger vært kø for å få lånt seg en ball. Omtrent 10-30 besøkende har til enhver tid benyttet seg av tilbudet. Det anslås at det er mellom 100 000 og 150 000 besøkende innom i løpet av Martnan.

I løpet av martnan har vi også arrangert 3×3 Tour for 2. gang. 3×3 Tour er en av de regionale kvalifiseringsturneringene som tilhører det nasjonale mesterskapet Streetbasketfestivalen, som i år arrangeres i Bergen i august. Turneringen ble gjennomført med tilsammen 16 påmeldte lag i klassene J15, G15, G18, senior menn og kvinner. Vi gratulerer lagene som har vunnet sine klasser og kvalifisert seg til den nasjonale finalen.

Vi gleder oss allerede til neste år og ser frem til enda en uke med masse aktivitet og moro med ball!

Midtbyen Basketball Trondheim