Nyheter

Basketskoler i august

Basketskoler i august i august var vi med og stilte med trenere på Sverresborg sin basketskole for gutter i Åsveihallen, mens vi arrangerte basketskole for jenter i Husebyhallen.  Det var 30 glade jenter i aksjon i 3 dager i Husebyhallen Takk til trenere og støtteapparat for et godt arrangement. 

Les Mer »

EM for J18 i Sofia, Bulgaria

EM for J18 i Sofia, Bulgaria Fra 30.juli til 7.august ble det arrangert EM for J18 i Sofia, Bulgaria. Vår J18 spiller Maja Osmundsvåg var tatt ut og fikk med seg 7 EM kamper, spilte 15 min i snitt i hver kamp og tar med seg 29 scoringer og en hel masse verdifull erfaring hjem.  De norske jentene fikk tøff

Les Mer »

Konsertdugnader sommern 2022

Konsertdugnader sommern 2022 Denne sommeren har vi vært så heldige at vi har fått vært med å servere, være vakter og billettkontrollører på flere av konsertene Trondheim Stage har arrangert.  Vi var med på festningen under Åge-konserten og på Sverresborg Folkemuseum under både Night at the museum og Toto. Dette er veldig kjekke dugnader som gir gode penger i klubbkassa.

Les Mer »

Nordisk Mesterskap for U18 i Finland

Nordisk Mesterskap 2022 I helga deltok U16 og U18 landslagene i Nordisk Mesterskap I Kisakallio i Finland. Vår J18 og elitespiller Maja Osmundsvåg deltok som eneste representant fra region midt.  Det ble som forventet svært tøff motstand og U18 jentene vant kun 1 av sine 5 kamper, mot Estland. Mens både Island, Finland, Danmark og Sverige ble for sterke. Gledelig for vår spiller

Les Mer »

Hjemmekamper

Sesongkort

Student

Med gyldig studentbevis
NOK 375
  •  

Voksen

Ordinær billett
NOK 675
  •  

Barn

Fra 10 til 16 år
NOK 375
  •  

NANOBASKET

NANOBASKET

Nanobasket er et konsept hvor de minste barna får mulighet til å utvikle egenskaper som fin og grovmotorikk, balanse og koordinasjon gjennom lek og basketaktiviteter i trygge rammer sammen med sine foreldre. Ballstørrelsen og kurvhøyden er tilpasset barnets forutsetninger. Nanobasket skal gjøre at hvert barn føler mestring og glede gjennom fysisk aktivitet slik at barnet kan oppleve bevegelsesglede. Konseptet er nytt i Norge og inspirert fra Danmark hvor Nanobasket allerede er et velutviklet program.
Les mer

Kontakt oss

Karianne J. Osmundsvåg
midtbyenbasket@gmail.com

 

Postboks 3484 Havstad
Øvre Ferstadveg 18
7022 TRONDHEIM
Org.nr 823 381 972

English EN Norwegian NO