JENTER 2006-2009

Alt som trengs for å komme på trening er gymsko / basketsko og drikkeflaske.
Dersom du har egen basketball ta helst med den, men hvis ikke, har vi baller til utlån!

Treningstider

Treningstider for sommeren 2022 legges kun ut i Hoopit.

Klubben vil publisere treningstider for sesongen 2022/23 så snart disse er klare. De vil da bli publisert både på nettsiden og i Hoopit.

Dersom du har spørsmål om treningstider for laget, ta kontakt med trener eller lagkontakt.

Trenere

Morten Tøfte
Epost: motofte1@online.no
Telefon: 982 36 256


Sponsor

Har du eller din bedrift mulighet til å bidra som sponsor? Ta gjerne kontakt med oss i hallen eller ved å bruke kontakt oss funksjonen på nettsiden.

Grasrotandelen

Ved å bli grasrotgiver mottar klubben 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping. Støtt klubben i dag ved å sende SMS <Grasrotandelen 823381972> til 60000

Treningsavgift

Vi vil ikke kreve treningsavgift før spillere har vært på flere treninger og funnet seg til rette. Med andre ord: Kom og prøv, det er gratis!

Treningsavgift betales for hvert halvår 1. Oktober (høst) og 1. Februar (vår).

Avgiften bestemmes hvert år på årsmøtet og er kr 300 for grupper med 1 trening i uka og kr 500 for grupper med 2 treninger i uka.

Avgiften sendes ut og betales gjennom HoopIt.

Spillerlisens

Alle spillere som er fylt 13 år og som skal spille kamper må betale lisens (forsikring) til NBBF før man kan delta på kamp. Lisens betales via minidrett.

Bidra til bedre klubb?

Kunne du tenke deg å bidra til at ditt barn skal få et så godt baskettilbud som mulig? Midtbyen Basket søker stadig etter nye ressurspersoner til klubben som kan være behjelpelige til alt fra kakebaking under arrangement til å være med i styre og stell.