BLI MEDLEM?

For å bli medlem av idrettslaget må man registrere seg som medlem i den gruppen man hører til. I Midtbyen Basket bruker vi Hoopit som medlemssystem. Vi anbefaler alle medlemmer å laste ned appen for enklest å få tilgang til informasjon og betalinger. Den finnes på App Store og Google Play.

For mer informasjon om medlemskap og registrering, trykk “Les Mer”.

For å bli medlem av idrettslaget må man registrere seg som medlem i den gruppen man hører til. I Midtbyen Basket bruker vi Hoopit som medlemssystem. Vi anbefaler alle medlemmer å laste ned appen for enklest å få tilgang til informasjon og betalinger. Den finnes på App Store og Google Play.

Det er viktig at alle som skal være i aktivitet er medlem av klubben, slik at man får den informasjonen man trenger for å være en del av laget. Vi ber foresatte om først å registrere seg selv, så barnet som skal være i gruppa. Har man flere barn i ulike grupper, må man tilbake til denne siden og velge gruppe på nytt, før man kan logge inn og registrere det neste barnet som skal være i gruppen. Hvis barnet har flere foresatte som skal registreres, gjentas bare registrering for hver foresatt, så knyttes de sammen med barna.

Huske å fullføre registeringen ved å verifisere brukeren din ovenfor NIF (Norges Idrettsforbund). Dette gjøres uansett om man har vært medlem i idrettens systemer fra før, eller om man er ny bruker. Informasjon og instrukser rundt verifisering skal være sendt på mail etter at man er lagt inn i Hoopit. Hvis man ikke finner fram til mailen kan man sjekke søppelposten eller ta kontakt med Hoopit Support direkte.

Medlemskontingenten er for 2022 satt til kr 100 og faktureres medlemmer hvert år i januar måned eller ved innmelding i klubben. Alle spillere og andre som driver aktivitet i Midtbyen Basketball Trondheim må være medlemmer og betale kontingent. Foreldre blir ved registrering tilsendt forespørsel om å betale medlemskontingent og dermed bli støttemedlemmer i klubben, men dette er frivillig og opp til hver enkelt.

Ved å melde seg inn i klubben via Hoopit aksepterer medlemmet å overholde idrettslagets og overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak. Utmelding fra idrettslaget skal i henhold til NIFs lov gjøres skriftlig ved å fylle ut skjema på www.midtbyenbasket.no/utmelding eller ved å sende e-post til midtbyenbasket@gmail.com

Hvis du ikke finner gruppen din i menyen under, ta gjerne kontakt med oss på e-post midtbyenbasket@gmail.com
NB! Innmelding for NANOBASKET og SFO/KLUBBTURNERING  finnes på hjem-siden kun i de periodene hvor vi tilbyr dette.

NYHETER

Basketskoler i august

Basketskoler i august i august var vi med og stilte med trenere på Sverresborg sin basketskole for gutter i Åsveihallen, mens vi arrangerte basketskole for jenter i Husebyhallen.  Det var 30 glade jenter i aksjon i 3 dager i Husebyhallen Takk til trenere og støtteapparat for et godt arrangement. 

Les Mer »

EM for J18 i Sofia, Bulgaria

EM for J18 i Sofia, Bulgaria Fra 30.juli til 7.august ble det arrangert EM for J18 i Sofia, Bulgaria. Vår J18 spiller Maja Osmundsvåg var tatt ut og fikk med seg 7 EM kamper, spilte 15 min i snitt i hver kamp og tar med seg 29 scoringer og en hel masse verdifull erfaring hjem.  De norske jentene fikk tøff

Les Mer »

Konsertdugnader sommern 2022

Konsertdugnader sommern 2022 Denne sommeren har vi vært så heldige at vi har fått vært med å servere, være vakter og billettkontrollører på flere av konsertene Trondheim Stage har arrangert.  Vi var med på festningen under Åge-konserten og på Sverresborg Folkemuseum under både Night at the museum og Toto. Dette er veldig kjekke dugnader som gir gode penger i klubbkassa.

Les Mer »

Nordisk Mesterskap for U18 i Finland

Nordisk Mesterskap 2022 I helga deltok U16 og U18 landslagene i Nordisk Mesterskap I Kisakallio i Finland. Vår J18 og elitespiller Maja Osmundsvåg deltok som eneste representant fra region midt.  Det ble som forventet svært tøff motstand og U18 jentene vant kun 1 av sine 5 kamper, mot Estland. Mens både Island, Finland, Danmark og Sverige ble for sterke. Gledelig for vår spiller

Les Mer »

BasketCamp uke 26

BasketCamp uke 26 Få dager igjen til BasketCamp! Denne gangen får vi gjester fra vårt naboland, fra laget som vant sølv i den svenske toppserien Jamtland Basket. Ingemar Nord og Tim Nord. Ingemar har jobbet med basketball 35 år og er en Jamtland mest erfarne trenere, han har med seg Tim som ble vant sølv i serien med Jamtland denne sesongen, i

Les Mer »

Mulitsportuka uke 26 og 32

Mulitisportuka uke 26 og 32 I uke 26 har 450 unger som har deltatt på Multisportsuka til Trondhjems skiklubb fått prøve basket Ungene i alderen 8-12 år har drevet med mange forskjellige aktiviteter over fem dager, og i år var basket en av dem. Våre trenere Maria og Rita melder om mange ivrige unger og god innsats Vi var også

Les Mer »

INKLUDERENDE, AKTIV OG SYNLIG

Midtbyen Basketball i Trondheim skal være en utviklende klubb hvor hvert enkelt medlem får muligheten til å utvikle seg fra det utgangspunktet hver enkelt befinner seg på. Dette gjelder alle våre medlemmer, ikke bare spillere. Vårt fokus ligger på å utvikle en bred stamme av spillere som har det gøy med basketball. Vi tror at toppidrettsutøvere kommer fra en bred gruppe spillere som har det gøy i lengden.

Nanobasket er et konsept hvor de minste barna får mulighet til å utvikle egenskaper som fin og grovmotorikk, balanse og koordinasjon gjennom lek og basketaktiviteter i trygge rammer sammen med sine foreldre. Ballstørrelsen og kurvhøyden er tilpasset barnets forutsetninger. Nanobasket skal gjøre at hvert barn føler mestring og glede gjennom fysisk aktivitet slik at barnet kan oppleve bevegelsesglede. Konseptet er nytt i Norge og inspirert fra Danmark hvor Nanobasket allerede er et velutviklet program.

Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg som spiller muligheten til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7% av det du spiller for til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går ut over din innsats, premie eller sjengse til å vinne. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Midtbyen Basket. Du kan bli grasrotgiver på flere måter. Den enkleste er å sende SMS “Grasrotandelen 823381972” til 60000. For mer informasjon om grasrotandelen kan du besøke Norsk Tipping sine nettsider