BLI MEDLEM?

For å bli medlem av idrettslaget må man registrere seg som medlem i den gruppen man hører til. I Midtbyen Basket bruker vi Hoopit som medlemssystem. Vi anbefaler alle medlemmer å laste ned appen for enklest å få tilgang til informasjon og betalinger. Den finnes på App Store og Google Play.

For mer informasjon om medlemskap og registrering, trykk “Les Mer”.

For å bli medlem av idrettslaget må man registrere seg som medlem i den gruppen man hører til. I Midtbyen Basket bruker vi Hoopit som medlemssystem. Vi anbefaler alle medlemmer å laste ned appen for enklest å få tilgang til informasjon og betalinger. Den finnes på App Store og Google Play.

Det er viktig at alle som skal være i aktivitet er medlem av klubben, slik at man får den informasjonen man trenger for å være en del av laget. Vi ber foresatte om først å registrere seg selv, så barnet som skal være i gruppa. Har man flere barn i ulike grupper, må man tilbake til denne siden og velge gruppe på nytt, før man kan logge inn og registrere det neste barnet som skal være i gruppen. Hvis barnet har flere foresatte som skal registreres, gjentas bare registrering for hver foresatt, så knyttes de sammen med barna.

Huske å fullføre registeringen ved å verifisere brukeren din ovenfor NIF (Norges Idrettsforbund). Dette gjøres uansett om man har vært medlem i idrettens systemer fra før, eller om man er ny bruker. Informasjon og instrukser rundt verifisering skal være sendt på mail etter at man er lagt inn i Hoopit. Hvis man ikke finner fram til mailen kan man sjekke søppelposten eller ta kontakt med Hoopit Support direkte.

Medlemskontingenten er for 2022 satt til kr 100 og faktureres medlemmer hvert år i januar måned eller ved innmelding i klubben. Alle spillere og andre som driver aktivitet i Midtbyen Basketball Trondheim må være medlemmer og betale kontingent. Foreldre blir ved registrering tilsendt forespørsel om å betale medlemskontingent og dermed bli støttemedlemmer i klubben, men dette er frivillig og opp til hver enkelt.

Ved å melde seg inn i klubben via Hoopit aksepterer medlemmet å overholde idrettslagets og overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak. Utmelding fra idrettslaget skal i henhold til NIFs lov gjøres skriftlig ved å fylle ut skjema på www.midtbyenbasket.no/utmelding eller ved å sende e-post til midtbyenbasket@gmail.com

Hvis du ikke finner gruppen din i menyen under, ta gjerne kontakt med oss på e-post midtbyenbasket@gmail.com
NB! Innmelding for NANOBASKET og SFO/KLUBBTURNERING  finnes på hjem-siden kun i de periodene hvor vi tilbyr dette.

NYHETER

Trenertreff i Midtbyen

For english scroll down Nylig hadde vi trenersamling for 12 av våre trenere på restaurant i byen. Både for å takke dem for innsatsen – uten dem hadde vi ikke hatt den suksessen vi har hatt – og for å høre hva slags tanker og erfaringer de ville dele med oss etter vår første sesong, og for å snakke om

Les Mer »

Vi er godt i gang !

For english scroll down NBBF publiserte nylig en artikkel om medlemsutviklingen i norsk basket som vi synes er verdt å dele med dere. Midtbyen Basket er nevnt flere ganger, og det er vi stolt over. Vi er allerede inne på listen over NBBFs 10 klubber med flest spillere under 13 år. Vi er svært fornøyd med 7.plassen. Målet vårt er

Les Mer »

Midtbyen Basket søker trenere.

Midtbyen Basket holder til i Trondheim sentrum. Vi har per idag 150 medlemmer, hovedsaklig i småskolealder. Midtbyen basket skal ha flere SFO-prosjekter på skolene i byen fra høsten. Vi søker etter personer som kan jobbe en eller flere dager mellom 14.00-16.00, der jobben er å drive opplæring av barn i alderen 6-10 år i basketball. To dager i uka er

Les Mer »

Vår tredje klubbturnering søndag 1.mars 2020

Nok en gang hadde vi invitert SFO-ungene på skolene våre til turnering i Strindahallen. Strinda videregående skole passer perfekt for vår aktivitet, for her kan vi spille på 5 baner samtidig. Det var påmeldt 16 lag fra Birralee, Ila og Lilleby Skoles SFOer. Denne gangen hadde vi fått låne Utleira Il sine mobile lave kurver som 1.klasse fikk spille på.

Les Mer »

Sesongens 3.klubbturnering

Søndag 1.mars braker det løs med vår 3. og siste klubbturnering for sesongen. Nytt denne gangen er at vi låner lave kurver, slik at de aller yngste i 1.klasse kan spille på lave kurver og mindre baner. Vi gleder oss til nok en gang å fylle Strindahallen med masse unger og idrettsglede. Vel møtt både store og små!

Les Mer »

INKLUDERENDE, AKTIV OG SYNLIG

Midtbyen Basketball i Trondheim skal være en utviklende klubb hvor hvert enkelt medlem får muligheten til å utvikle seg fra det utgangspunktet hver enkelt befinner seg på. Dette gjelder alle våre medlemmer, ikke bare spillere. Vårt fokus ligger på å utvikle en bred stamme av spillere som har det gøy med basketball. Vi tror at toppidrettsutøvere kommer fra en bred gruppe spillere som har det gøy i lengden.

Nanobasket er et konsept hvor de minste barna får mulighet til å utvikle egenskaper som fin og grovmotorikk, balanse og koordinasjon gjennom lek og basketaktiviteter i trygge rammer sammen med sine foreldre. Ballstørrelsen og kurvhøyden er tilpasset barnets forutsetninger. Nanobasket skal gjøre at hvert barn føler mestring og glede gjennom fysisk aktivitet slik at barnet kan oppleve bevegelsesglede. Konseptet er nytt i Norge og inspirert fra Danmark hvor Nanobasket allerede er et velutviklet program.

Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg som spiller muligheten til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7% av det du spiller for til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går ut over din innsats, premie eller sjengse til å vinne. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Midtbyen Basket. Du kan bli grasrotgiver på flere måter. Den enkleste er å sende SMS “Grasrotandelen 823381972” til 60000. For mer informasjon om grasrotandelen kan du besøke Norsk Tipping sine nettsider