BLI MEDLEM?

For å bli medlem av idrettslaget må man registrere seg som medlem i den gruppen man hører til. I Midtbyen Basket bruker vi Hoopit som medlemssystem. Vi anbefaler alle medlemmer å laste ned appen for enklest å få tilgang til informasjon og betalinger. Den finnes på App Store og Google Play.

For mer informasjon om medlemskap og registrering, trykk “Les Mer”.

For å bli medlem av idrettslaget må man registrere seg som medlem i den gruppen man hører til. I Midtbyen Basket bruker vi Hoopit som medlemssystem. Vi anbefaler alle medlemmer å laste ned appen for enklest å få tilgang til informasjon og betalinger. Den finnes på App Store og Google Play.

Det er viktig at alle som skal være i aktivitet er medlem av klubben, slik at man får den informasjonen man trenger for å være en del av laget. Vi ber foresatte om først å registrere seg selv, så barnet som skal være i gruppa. Har man flere barn i ulike grupper, må man tilbake til denne siden og velge gruppe på nytt, før man kan logge inn og registrere det neste barnet som skal være i gruppen. Hvis barnet har flere foresatte som skal registreres, gjentas bare registrering for hver foresatt, så knyttes de sammen med barna.

Huske å fullføre registeringen ved å verifisere brukeren din ovenfor NIF (Norges Idrettsforbund). Dette gjøres uansett om man har vært medlem i idrettens systemer fra før, eller om man er ny bruker. Informasjon og instrukser rundt verifisering skal være sendt på mail etter at man er lagt inn i Hoopit. Hvis man ikke finner fram til mailen kan man sjekke søppelposten eller ta kontakt med Hoopit Support direkte.

Medlemskontingenten er for 2022 satt til kr 100 og faktureres medlemmer hvert år i januar måned eller ved innmelding i klubben. Alle spillere og andre som driver aktivitet i Midtbyen Basketball Trondheim må være medlemmer og betale kontingent. Foreldre blir ved registrering tilsendt forespørsel om å betale medlemskontingent og dermed bli støttemedlemmer i klubben, men dette er frivillig og opp til hver enkelt.

Ved å melde seg inn i klubben via Hoopit aksepterer medlemmet å overholde idrettslagets og overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak. Utmelding fra idrettslaget skal i henhold til NIFs lov gjøres skriftlig ved å fylle ut skjema på www.midtbyenbasket.no/utmelding eller ved å sende e-post til midtbyenbasket@gmail.com

Hvis du ikke finner gruppen din i menyen under, ta gjerne kontakt med oss på e-post midtbyenbasket@gmail.com
NB! Innmelding for NANOBASKET og SFO/KLUBBTURNERING  finnes på hjem-siden kun i de periodene hvor vi tilbyr dette.

NYHETER

Flagging på Elgeseter Bru

Når RBK gjør det kan vi og gjøre det Helga 13.-14.november flagges det for Midtbyen Basket på Elgester Bru Det må nesten være såpass når vi tar imot Firi – Tromsø Storm Ungdom, syns vi Flaggene var såpass populære at alle sammen forsvant i løpet av helga. Vi håper de får hedersplassen på stua til de som er lykkelige eiere. 

Les Mer »

SPLEIS for Idretten

Midtbyen Basket trenger flere baller og flere drakter! Midtbyen Basket trenger flere baller og flere drakter! Alle pengene som samles inn vil bli brukt til å kjøpe baller og drakter Laget vårt er med i Spleis for idretten, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben – venner og bekjente,

Les Mer »

Ustoppelige Ulriken Eagles

Inntil videre stopper ingen Ulriken Ei heller våre damer. Men vi kan i hvertfall skryte av å ha scoret mest mot bergensjentene denne sesongen.    Resultatet ble 69-117 i en tøff og fartsfylt kamp i Munkvollhallen.   Poengscorere hos Midtbyen: Kari Kyrkjebø 19, Ingeborg Nævdal Gundersen 14, Maja Osmundsvåg 12, Fredrikke Hylen 10, Emma Tallaksen 8, Pernille Mellem 4, Ulrikke

Les Mer »

EasyBasket i Rosenborghallen

Rekordstor deltagelse i EasyBasket Cup Helga 6.-7.november er det EasyBasket cup i Rosenborghallen – med 37 lag Vi deltar med 4 lag; 2 gutte- og 2 jentelag. Lørdag er det J10 og G13 som spiller kamper Søndag 7.november var både vårt U12 lag LadeMix og J12 i aksjon i Rosenborghallen Det meldes om topp stemning og god innsats

Les Mer »

Basketball på Lade Skole

Mange spiller basket på Lade Vi har et basketprosjekt på Lade Skole, med treninger onsdager kl 17.30-19.00 på storbanen, for aldersgruppen 2010 og yngre. Idag var det 21 stk på trening – både gutter og jenter Vi har også startet opp treninger for aldersgruppen 2013-2014 på lillebanen siden av. 

Les Mer »

Nanobasketen er i gang

Nano både på Strinda og på Thora Nå 1.november har vi kommet i gang med Nanobasket både på onsdager og lørdager  Dette er basketlek for 3 til 6 åringer, sammen foreldre/foresatte. 

Les Mer »

INKLUDERENDE, AKTIV OG SYNLIG

Midtbyen Basketball i Trondheim skal være en utviklende klubb hvor hvert enkelt medlem får muligheten til å utvikle seg fra det utgangspunktet hver enkelt befinner seg på. Dette gjelder alle våre medlemmer, ikke bare spillere. Vårt fokus ligger på å utvikle en bred stamme av spillere som har det gøy med basketball. Vi tror at toppidrettsutøvere kommer fra en bred gruppe spillere som har det gøy i lengden.

Nanobasket er et konsept hvor de minste barna får mulighet til å utvikle egenskaper som fin og grovmotorikk, balanse og koordinasjon gjennom lek og basketaktiviteter i trygge rammer sammen med sine foreldre. Ballstørrelsen og kurvhøyden er tilpasset barnets forutsetninger. Nanobasket skal gjøre at hvert barn føler mestring og glede gjennom fysisk aktivitet slik at barnet kan oppleve bevegelsesglede. Konseptet er nytt i Norge og inspirert fra Danmark hvor Nanobasket allerede er et velutviklet program.

Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg som spiller muligheten til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går 7% av det du spiller for til den grasrotmottakeren du velger – uten at det går ut over din innsats, premie eller sjengse til å vinne. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Midtbyen Basket. Du kan bli grasrotgiver på flere måter. Den enkleste er å sende SMS “Grasrotandelen 823381972” til 60000. For mer informasjon om grasrotandelen kan du besøke Norsk Tipping sine nettsider