I Midtbyen Basket velger vi å gjennomføre sekretariatsgjerningen på dugnad for hverandre. Dette vil si at det er spillerne på hvert lag som utfører gjerningen. Sekretariatsansvarlig i styret setter opp hvilke lag som har ansvar for hvilke kamper, også er det opp til lagkontakten at oppdragene går på rundgang mellom spillerne.

Det er hjemmelagets ansvar å ha med sekretariatskoffert som skal inneholde retningspil og pc/nettbrett som kan brukes til føring av digitalt kampskjema. Hjemmelag må også være sikre på at de har muligheter til å koble seg på nett i hallen det skal spilles kamp.

Det anbefales at alle spillere setter seg inn i hvordan sekretariatet gjennomføres ved å gå gjennom kurset som ligger under, samt vedleggene i kurset, som finnes under presentasjonen. Trenere og dommere som er tilstede i hallen vil selvfølgelig også være behjelpelige før, under og etter kampen.


Spørsmål vedrørende sekretariat kan rettes til midtbyenbasket@gmail.com eller direkte til sekretariatsansvarlig i styret, Mathias Dørmænen på mathdorm@gmail.com.