NANOBASKET

Hva er nanobasket?

Nanobasket er et konsept hvor de minste barna får mulighet til å utvikle egenskaper som fin- og grovmotorikk, balanse og koordinasjon gjennom lek og basketaktiviteter i trygge rammer sammen med sine foreldre. Ballstørrelsen og kurvhøyden er tilpasset barnets forutsetninger. Nanobasket skal gjøre at hvert barn føler mestring og glede gjennom fysisk aktivitet slik at barnet kan oppleve bevegelsesglede. Konseptet er nytt i Norge og inspirert fra Danmark hvor nanobasket allerede er et velutviklet program. 

Det skal alltid være 1 forelder/foresatt med per barn i hallen.

Det koster kr 500 å være med på nanobasket for 1 voksen og 1 barn. Det er 300 kr i treningsavgift og i tillegg må både foreldre og barn melde seg inn i klubben og betale medlemskontingent på kr 100 per person. Det betyr at det til sammen koster kr 500 per semester med nanobasket. Forsikring til barna gjennom Norges Idrettsforbund er inkludert.

Forhåndspåmelding

Ved å registrere deg for forhåndspåmelding så vil du bli varlset i det den ordinære påmeldingen åpner. Forhåndspåmelding er ikke bindende.

Treningsgrupper og påmelding

For høstsemesteret tilbyr Midtbyen Basket grupper på onsdager og lørdager. Det vil være 6 samlinger totalt for hver av gruppene. Merk at det er et begrenset antall plasser på hver gruppe. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Etter du har meldt deg inn i HoopIt og fått tilgang til gruppen anbefaler vi at du laster ned appen fra Appstore eller Google Play. Dette er enkleste måte å betale medlemsavgift og treningsavgift.

Dersom du har spørsmål angående Nanobasket eller Hoopit kan vi kontaktes på e-post: midtbyenbasket@gmail.com

Påmeldingen åpner onsdag 7. september

Lørdager på Strinda VGS: (25 plasser)

1. oktober
22. oktober
29. oktober
5. november
12. november
19. november

Onsdager på Thora Storm VGS: (20 plasser)

5. oktober
19. oktober
26. oktober
2. november
9. november
16. november