NANOBASKET

Hva er nanobasket?

Nanobasket er et konsept hvor de minste barna får mulighet til å utvikle egenskaper som fin- og grovmotorikk, balanse og koordinasjon gjennom lek og basketaktiviteter i trygge rammer sammen med sine foreldre. Ballstørrelsen og kurvhøyden er tilpasset barnets forutsetninger. Nanobasket skal gjøre at hvert barn føler mestring og glede gjennom fysisk aktivitet slik at barnet kan oppleve bevegelsesglede. Konseptet er nytt i Norge og inspirert fra Danmark hvor nanobasket allerede er et velutviklet program. 

 

Det skal alltid være 1 forelder/foresatt med per barn i hallen.

 

Det koster kr 500 å være med på nanobasket for 1 voksen og 1 barn. Det er 300 kr i treningsavgift og i tillegg må både foreldre og barn melde seg inn i klubben og betale medlemskontingent på kr 100 per person. Det betyr at det til sammen koster kr 500 per semester med nanobasket. Forsikring til barna gjennom Norges Idrettsforbund er inkludert.

Treningsgrupper og påmelding

For høstsemesteret 2023 tilbyr Midtbyen Basket grupper på onsdager og lørdager. Det vil være 6 samlinger totalt for hver av gruppene. Merk at det er et begrenset antall plasser på hver gruppe. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Etter du har meldt deg inn i HoopIt og fått tilgang til gruppen anbefaler vi at du laster ned appen fra Appstore eller Google Play. Dette er enkleste måte å betale medlemsavgift, treningsavgift og å holde seg oppdatert på informasjon som blir gitt i gruppene.

 

Dersom du har spørsmål angående Nanobasket eller Hoopit kan vi kontaktes på e-post: midtbyenbasket@gmail.com

 

 

Påmeldingsfrist er 20. september for onsdager og 28. oktober for lørdager!

Onsdager på Thora Storm VGS: (20 plasser)

27. september
4. oktober

18. oktober

25. oktober

1. november

8. november

Lørdager på Strinda VGS: (20 plasser)

4. november

11. november

25. november

2. desember

9. desember

16. desember